ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΤΙΝΓΧΑΜ

Στις 12 και 13 Ιουνίου 2017 διοργανώθηκε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Nottingham του Ηνωμένου Βασιλείου το 8ο παγκόσμιο συνέδριο με τίτλο “Public Procurement: Global Revolution VIIΙ”.

Περισσοτερα

EAFIP INNOVATION PROCUREMENT CONFERENCE

Ο Πρόεδρος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων κ. Καταπόδης Γεώργιος συμμετείχε στις 18 Οκτωβρίου 2016 στο συνέδριο που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Περισσοτερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ “Smart Public Procurement: Efficient Management through E-Procurement” ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, 20-06-2014

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ), διοργανώνουν την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, στο Μέγαρον - Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, το 3ο Ετήσιο Συνέδριο με θέμα "Smart Public Procurement: Efficient Management through E-Procurement".

Περισσοτερα

Συνεδριο με θεμα «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ: Νεωτερες εξελιξεις – Προβληματισμοι» από 10 εως 12 Οκτωβριου 2014, στο Ναυπλιο

Η Ένωση Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων διοργανώνουν τριήμερο συνέδριο με τίτλο «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ: Νεώτερες εξελίξεις – Προβληματισμοί», με την υποστήριξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) 2007-2013 του ΥΠΕΚΑ. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν από 10 έως 12 Οκτωβρίου 2014, στο Ναύπλιο.  Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.nafpliocongress2014.gr/πρόγραμμα-συνεδρίου/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ